Rondvaart door Den Haag

Het arrangement is inclusief:

  • Boottocht van 1 uur
  • Dagelijkse afvaarttijden: 14:00 uur, 15:00 uur, 16:00 uur
  • Vaart en begeleiding door een ervaren schipper

  Prijs: € 11,00 p.p.
  Kinderen 3 t/m 11 jaar €5,- p.p.

  De tochten gaan dagelijks van april t/m oktober (andere maanden op aanvraag en bij mooi weer).

  De prijzen van de arrangementen zijn geldig tot en met 31 december 2019.

Uitgebreide omschrijving

  Ervaar Den Haag vanaf het water! De schipper neemt u mee door de mooiste plekken van deze plaats en u zult de heerlijke combinatie proeven van relaxen en varen het water. De tochten gaan dagelijks van april t/m oktober (andere maanden op aanvraag en bij mooi weer).

Varen door Den Haag

Om 14.00, 15.00 en 16.00 uur (dinsdag t/m vrijdag) zijn er boottochten van een uur. Deze starten bij de Toussaintkade, ter hoogte van huisnummer 18. We varen richting Smidswater en Hooigracht en eindigen weer bij de Toussaintkade.

Vaartocht: Rondje stad

In de omgeving van aanlegplaats Toussaintkade vindt u gezellige winkelstraten en volop horeca. U kunt ook de tuin  (“Prinsessetuin”) van Paleis Noordeinde bezoeken. 

8.0 | 2 reviews

Reviews van gasten

Anoniem

7

Wij hebben een prima rondvaart gehad. Leuke uitleg en goed weer. Kortom een leuk begin van ons personeelsuitje.

jaap meijer

9

buitengewoon goede info van de schipper. top !

Onze partner

Algemeen

Dit rondvaartbedrijf is een kleine, gezellige rederij die sinds 2009 vanuit Den Haag naar Scheveningen vaart. Ook in Den Haag zijn boottochten mogelijk. Vanzelfsprekend spelen kwaliteit en persoonlijke aandacht voor onze gasten een belangrijke rol. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van vaartochten in Den Haag/Scheveningen. Met circa 35 aanlegplaatsen is er altijd wel een locatie om te starten/eindigen die u goed uitkomt.

Faciliteiten

De Willemsvaart heeft diverse sloepen voor elk gezelschap van een 12-persoonssloep tot een sloep voor 46 personen. Als u met meer personen bent kunnen er ook meerdere sloepen ingezet worden. Aan boord kunt u ook culinair genieten, hiervoor kunt u mee gaan met de Borrelboot of de Pannenkoekenboot. Wilt u met zijn tweeën een rondvaart maken? Dan kunt u ook mee met de reguliere vaart die van Den Haag naar Scheveningen vaart.

Ligging

Er zijn diverse opstap plaatsen waar u de vaartocht kunt laten starten. Met de reguliere vaart start u nabij Centraal station en eindigd u op 500 meter vanaf het strand. Voor uw privé vaart kunt u onderandere kiezen uit: Malieveld, Koningskade, Madurodam, Panorama Mesdag of bijvoorbeeld Drievliet.

Horeca

Aanboord zijn er diverse mogelijkheden voor hapjes en drankjes. Dit kan uiteraard tijdens de borrelboot of pannenkoekenboot, mocht u liever iets anders wensen is dit vaak ook mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een broodjes lunch aanboord of geniet van een high tea met vriendinnen.